Migratie en zijn voordelen !

Migreren naar een betere provider voor sneller en veiliger webverkeer.

Beste klant,

Migratie naar een de nieuwe provider is succesvol verlopen. Deze provider (COMBELL) biedt een sneller en betrouwbaarder netwerk dan onze vorige provider.

We begrijpen dat dit een verandering kan zijn geweest, maar we zijn ervan overtuigd dat deze migratie in het belang was van al onze klanten.

Met de nieuwe provider zullen we:

• Een snellere laadtijd voor onze website en applicaties bieden = betere vindbaarheid in Google SEO+
    • Een betere betrouwbaarheid garanderen
    • Meer mogelijkheden bieden voor het uitbreiden van onze infrastructuur
    • Maar vooral een start naar meer groei van je zaak!

De migratie is vlot gegaan en geen problemen voor wie zijn domeinnaam door ons laat beheren.

Een medewerker nodig ? MAIL NAAR helpdesk@dezigncrew.com of boek een online afspraak

Bedankt voor je begrip en vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,

DeZign Crew BV

Naar SUPPORT

Snellere servers bieden een aantal voordelen voor zowel gebruikers als bedrijven.

• Verbeterde gebruikerservaring: Snellere servers zorgen voor een betere gebruikerservaring voor bezoekers van een website of applicatie. Dit betekent dat bezoekers sneller toegang krijgen tot de informatie die ze zoeken, wat kan leiden tot een hogere tevredenheid en een hogere conversieratio.
    • Betere SEO-positie: Google en andere zoekmachines geven websites met een snelle laadsnelheid een hogere ranking in de zoekresultaten. Dit kan leiden tot meer verkeer naar de website, wat kan leiden tot meer leads en sales.
    • Betere schaalbaarheid: Snelle servers kunnen gemakkelijk worden opgeschaald om aan de behoeften van een groeiend bedrijf te voldoen. Dit betekent dat bedrijven niet hoeven te investeren in nieuwe servers als ze groeien.

Naar SUPPORT

één Gratis professionele webmail per domeinnaam

Webmail is een e-mailservice die wordt gehost op een externe server en toegankelijk is via een webbrowser. Dit in tegenstelling tot traditionele e-mail, die wordt gehost op een lokale server en alleen toegankelijk is via een e-mailclient.

Webmail biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele e-mail, waaronder:

• Toegankelijkheid: Webmail is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, inclusief computers, tablets en smartphones. Dit maakt het gemakkelijk om e-mail te bekijken en te beantwoorden, waar je ook bent.
    • Gemak: Webmail is eenvoudig te gebruiken en vereist geen technische kennis. Je kunt gewoon inloggen op je webbrowser en je e-mail openen.
    • Beveiliging: Webmail-providers gebruiken doorgaans geavanceerde beveiligingsmaatregelen om je e-mail te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Hier zijn enkele specifieke voordelen van webmail:

• Platformonafhankelijk: Webmail werkt op elk apparaat met een internetverbinding, ongeacht het besturingssysteem. Dit betekent dat je je e-mail kunt bekijken en beantwoorden vanaf je computer, tablet of smartphone, zonder dat je verschillende e-mailclients hoeft te installeren.
    • Automatische updates: Webmail-providers houden hun software automatisch up-to-date, zodat je altijd de nieuwste functies en beveiligingsupdates hebt. Dit betekent dat je niet handmatig hoeft te controleren op updates of je e-mailclient moet upgraden.
    • Kosteneffectief: Webmail is doorgaans gratis of zeer betaalbaar. Dit maakt het een voordelige optie voor individuen en bedrijven.

Webmail is een populaire keuze voor zowel individuen als bedrijven. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele e-mail, waaronder toegankelijkheid, gemak en beveiliging.

Hier zijn enkele voorbeelden van populaire webmailproviders:

• Gmail
    • Outlook.com
    • Yahoo Mail
    • ProtonMail
    • Mailfence

PS Gebruik van IMAP/POP blijft.