Helpdesk

Welkom op onze helpdesk.

Als u op deze pagina komt hebt u denkelijk vragen?
    Het antwoord niet gevonden mail je vraag naar @helpdesk

Hier zijn enkele SEO-regels voor betere vindbaarheid in zoekmachines:

• Gebruik relevante zoekwoorden. Dit zijn de woorden en zinnen die mensen gebruiken om te zoeken naar informatie die jij aanbiedt. Zorg ervoor dat je deze zoekwoorden op je website gebruikt, in je titels, metabeschrijvingen, tussenkopjes, afbeeldingen en video's.
    • Schrijf kwaliteitsvolle content. Dit betekent dat je content moet schrijven die relevant, informatief en interessant is voor je doelgroep. Als je content van hoge kwaliteit is, zullen mensen ernaar blijven terugkeren en het delen met anderen.
    • Maak je website gebruiksvriendelijk. Zorg ervoor dat je website gemakkelijk te navigeren is en dat de informatie gemakkelijk te vinden is. Gebruik duidelijke koppen en subkoppen, en zorg ervoor dat je website snel laadt.
    • Verzamel links van andere websites. Links van andere websites zijn een signaal voor Google dat je website relevant en betrouwbaar is. Je kunt links verdienen door kwaliteitsvolle content te schrijven, deel te nemen aan sociale media en deel te nemen aan online discussies.

Hier zijn enkele specifieke tips voor de tekst die je schrijft voor je website:

• Schrijf in duidelijke en bondige taal. Gebruik eenvoudige woorden en zinnen die gemakkelijk te begrijpen zijn voor een breed publiek.
    • Gebruik de juiste zoekwoorden. Zorg ervoor dat je relevante zoekwoorden in je tekst gebruikt, maar overdrijf het niet.
    • Schrijf voor je doelgroep. Denk na over wie je doelgroep is en wat ze willen lezen. Schrijf in een stijl die bij hen past.
    • Gebruik tussenkopjes. Tussenkopjes helpen je tekst te structureren en maken het gemakkelijker voor mensen om te lezen.
    • Gebruik afbeeldingen en video's. Afbeeldingen en video's kunnen helpen om je tekst te illustreren en meer aandacht te trekken.
    • Call to action. Laat mensen weten wat je van ze wilt. Wil je dat ze je website blijven bezoeken, contact met je opnemen of een product kopen?

Door deze tips te volgen, kun je je website beter vindbaar maken in zoekmachines en meer bezoekers aantrekken.

Social media

• Social media
    • Delen van bestaande pagina’s met een duidelijke boodschap per pagina.
    • Vraag uw demo !
    • Bel of mail ons

Youtube video zonder verwante video's tonen

Standaard worden er na het afspelen van een youtube video op je website verwante video's getoond.
    Echter, zolang youtube deze feature ondersteunt, kan je in de embed-code '?rel=0' achter je video plaatsen.

Je embed code ziet er dan als volgt uit:
    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/x2B9e7W8_rA?rel=0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Eventueel kan je bij 'allow' ook nog autoplay eruit halen, zodat er niet automatisch een volgende video wordt afgespeeld.

Bulkkortingen toepassen

Kortingspercentages toekennen in bulk aan (een selectie) uw producten.
    Zie onderstaande stappenplan om dit uit te voeren:

Frequently Asked Questions

Mijn mails werken niet.

Mail instellingen - zie onderaan >KLIK

Mijn login gegevens van het admin paneel verloren of wijzigen.
    U kan altijd uw wachtwoord resetten. Klik hiernaast in het formulier op wachtwoord vergeten en vul uw e-mail adres in. Volg daarna de stappen beschreven in de e-mail die u toegestuurd krijgt.
    Mijn fotos worden niet getoond op de website.

Er is een grote kans dat de bestandnamen van uw foto's vreemde tekens, leestekens of spaties bevatten. Dit kan conflicten geven in het systeem. Pas deze eerst aan voordat u ze upload.

SEO TIP: gebruik als naam van uw foto's steeds naam/dienst van afbeelding, zo vinden de surfers uw website terug via zoektoch bij Google afbeeldingen.

Sommige content wordt niet getoond op de manier dat ik wil.
    Er zijn een aantal stijlen voorzien waarmee u tekstblokken en afbeeldingslijsten kan opmaken. Bekijk de handleiding in het administratie paneel (bij pagina's) voor meer informatie welke stijlen beschikbaar zijn voor uw website. Deze stijlen kan u toepassen door ze in te vullen bij het veld 'css klasse' bij het editeren of aanmaken van een inhoudsblok of afbeeldingslijst.
    Ik krijg geen e-mails aan via het contactformulier.
    Het zou kunnen dat u bij de aanmaak of het editeren van een contactformulier een fout e-mailadres hebt ingesteld. Ga naar Componenten -> Contactfomulieren en klik op het 'instellingen'-icoon naast het desbetreffende formulier. Hier kan u een e-mail adres instellen.
    WAT IS GDPR?

GDPR staat voor General Data Protection Regulation. In het Nederlands heeft men het over AVG of Algemene Verordening Gegevensbescherming, in het Frans Règlement Général sur la Protection des Données of RGPD. Deze Europese regelgeving vervangt de Data Protection Directive 95/46/EC uit 1995. Meer info op DNS.be

Ik wil mijn adresgegevens wijzigen in de footer van de website.

Deze gegevens kan u niet zelf aanpassen. Gelieve even de juiste gegevens op mail te zetten naar helpdesk@dezigncrew.com. Wij passen ze graag voor u aan!

Mail instellingen

Indien u problemen zou ondervinden met huidige mailbox kan u de nodige instructies via onderstaande link openen.
    Of bel ons met de vraag, wij helpen u online.

OF neem contact +32 470 084 666
    Wij laten een adviseur contact nemen, deze zal nagaan welke formule best bij u past.

Super verbeterde e-maildiensten via onze nieuwe partner Combell

Hoe-kan-ik-mijn-basic-mailbox-pop3-imap-instellen?

Producten inactief plaatsen

Uw producten (tijdelijk) op inactief zodat deze niet meer beschikbaar op de webshop en onbestelbaar zijn.
    Dit kan u zowel op categorieniveau (zie onderstaand stappenplan) als op productniveau (bij de productinstellingen het vinkje 'is actief').

Systeemupdates

• Migratie 16 november 2023 >>> sterke verbetering lees waarom
    • Installatie mailgun 17 november 2023
    • Plaatsen van een call-to-action knop in een inhoudsblock:

1. Ga in de editor naar Tools -> Source code
      2. Kopieer <a href="/permalink" class="cta">tekst van de knop</a> en plak deze in source code - plak gewenste /permalink, vervang 'tekst van de knop' door jouw tekst.
      3. Sluit de Source code door op OK te klikken, publiceer en sla het inhoudsblock op.
    • SEO Tips voor betere vindbaarheid
    • Ticketsysteem
    • Webshop en betaalsysteem als optie op Max5
    • Na 18 december 2017 Nieuwe webmailservers: https://mail.effix.be
    • block-split split-50:
      Nieuwe css-klasse op inhoudsblock-niveau: split-50, in combinatie met block-split.
    • kortingsbonnen:
      Optioneel kortingsbonnen-systeem geïmplementeerd voor webshops.
    • herberekening prijzen:
      Herberekening prijs producten gebeurt nu automatisch wanneer de hoeveelheid wijzigt.
    • basisfilters:
      Basisfilters (categorie en merk) voor webshop.
    • fotocategorieën:
      Fotocategorieën in webshop: U kan nu kiezen om de shop-categorieën weer te geven met afbeeldingen op de shop-pagina's.
    • E-mails:
      E-mails die binnenkomen via het contactformulier kan u nu standaard NIET rechtstreeks beantwoorden. ivm spam
    • Social media, delen van bestaande pagina’s met een duidelijke boodschap per pagina.
    • Foto's opladen: deze hoeven niet meer verkleind te worden. Het CMS doet dit voor u.
    • Categorieën en producten inactief zetten zodat deze niet meer besteld kunnen worden.
    • Bulkkortingen toepassen op producten.

Foto's opladen

Ja u leest het goed, u maakt de gewenste foto zonder deze te verkleinen.
    Het CMS doet de rest.

Wat is GRATIS ?

Kijk beschikbaar moment in agenda en leg deze meteen vast - Haal meer uit uw website!

Het is gratis voor klanten* online

1. EXTRA OPLEIDING CMS GEBRUIK
    2. HOE GOOGLE ANALYTICS & WEBMASTER PROGRAMMA LEZEN.
    3. HOE NOG BETER SCOREN MET UW WEBSITE.
    4. Plan een online gesprek

Maak een afspraak en maak gebruik van onze expertise en advies ter verbetering van uw resultaten in de zoekmachines.

Ontvang vandaag nog online betalingen.

Ons CMS werkt reeds met volgende betaalsystemen*;
    1. Ingenico (Ogone) - abonnement per maand + kost per transactie + éénmalige activatiekost Ingenico
    2. Mollie - betaal enkel per transactie >>> inschrijven (kleine activatiekost in ons CMS)
    3. PayPal - betaal per transactie
    >>> MEER weten over de voorwaarden?
    (*) Mogelijk éénmalige integratiekost in uw website

Laat je bedrijf groeien! >>>Aanmelden voor test-account bij DeZign Crew

Het belang van DMARC

Zelfs als je je domeinverificatie met succes hebt ingesteld, kan je nog steeds problemen ondervinden bij het verzenden van e-mails naar sommige klanten. Dit komt omdat bepaalde e-mailproviders (Gmail, Yahoo, enz.) sinds februari 2024 strenger zijn bij het controleren van je DMARC-record.

Een DMARC record is als een "aantekening" bij je e-mails, die duidelijke instructies geeft aan e-mailproviders over wat ze moeten doen als er iets mis is met de authenticatie van de e-mail. Zonder dit DMARC-record kunnen sommige e-mailproviders wat voorzichtiger worden of zelfs je e-mails in het algemeen weigeren.

Om dit te voorkomen, raden we je aan om een DMARC record/policy toe te voegen aan de instellingen van je domein. Merk op dat dit niet strikt gerelateerd is aan Teamleader Focus, maar de reputatie van je domein in het algemeen zal verbeteren.

Als je nog geen DMARC-record hebt toegevoegd aan je domein, kan je de volgende eenvoudige stappen volgen:

1. Ga naar de DNS-instellingen van je domein (waar je de CNAME-records hebt toegevoegd).
    2. Maak een nieuw DNS-record aan.
    3. Kies "TXT" als het recordtype.
    4. Voer als naam "_dmarc.jouwdomein.com" in (vervang "jouwdomein.com" door je werkelijke domein).
    5. Voer als waarde "v=DMARC1; p=none;" in en sla op.

TEST op instellingen op https://www.mail-tester.com/
    Stuur een mail naar adres in witte balk en bezorg ons het rapport.

PS Stappenplan en opvolging nodig ?

Volledige versie DMARC PDF