Helpdesk

Foto's opladen

Ja u leest het goed, u maakt de gewenste foto zonder deze te verkleinen.
    Het CMS doet de rest.

Social media via CMS

• Social media
    • Delen van bestaande pagina’s met een duidelijke boodschap per pagina.
    • Vraag uw demo !
    • Bel of mail ons

Online bestellen & betalen

• Nog geen webshop? NU een instapversie tot 25 producten.
    • TEST HET GRATIS UIT VOOR 1 MAAND

Frequently Asked Questions

Mijn mails werken niet.

Mail instellingen - zie onderaan >KLIK

Mijn login gegevens van het admin paneel verloren of wijzigen.
    U kan altijd uw wachtwoord resetten. Klik hiernaast in het formulier op wachtwoord vergeten en vul uw e-mail adres in. Volg daarna de stappen beschreven in de e-mail die u toegestuurd krijgt.
    Mijn fotos worden niet getoond op de website.

Er is een grote kans dat de bestandnamen van uw foto's vreemde tekens, leestekens of spaties bevatten. Dit kan conflicten geven in het systeem. Pas deze eerst aan voordat u ze upload.

SEO TIP: gebruik als naam van uw foto's steeds naam/dienst van afbeelding, zo vinden de surfers uw website terug via zoektoch bij Google afbeeldingen.

Sommige content wordt niet getoond op de manier dat ik wil.
    Er zijn een aantal stijlen voorzien waarmee u tekstblokken en afbeeldingslijsten kan opmaken. Bekijk de handleiding in het administratie paneel (bij pagina's) voor meer informatie welke stijlen beschikbaar zijn voor uw website. Deze stijlen kan u toepassen door ze in te vullen bij het veld 'css klasse' bij het editeren of aanmaken van een inhoudsblok of afbeeldingslijst.
    Ik krijg geen e-mails aan via het contactformulier.
    Het zou kunnen dat u bij de aanmaak of het editeren van een contactformulier een fout e-mailadres hebt ingesteld. Ga naar Componenten -> Contactfomulieren en klik op het 'instellingen'-icoon naast het desbetreffende formulier. Hier kan u een e-mail adres instellen.
    WAT IS GDPR?

GDPR staat voor General Data Protection Regulation. In het Nederlands heeft men het over AVG of Algemene Verordening Gegevensbescherming, in het Frans Règlement Général sur la Protection des Données of RGPD. Deze Europese regelgeving vervangt de Data Protection Directive 95/46/EC uit 1995. Meer info op DNS.be

Ik wil mijn adresgegevens wijzigen in de footer van de website.
    Deze gegevens kan u niet zelf aanpassen. Gelieve even de juiste gegevens op mail te zetten naar ontwerp@dezigncrew.com. Wij passen ze graag voor u aan!

Stafmedewerkers : : voor al uw vragen

Mail instellingen

Indien u problemen zou ondervinden met huidige popbox kan u onderstaande instructies volgen.
    Of bel ons met de vraag, wij helpen u online.

Nieuwe webmailservers:  https://mail.effix.be

PDF VERSIE VOOR PC >> klik op link

Voorbeeld MAC

Steeds mails op één server beheren het kan, stap over naar Office 365  voor meer info mail ons .
    Wij laten een adviseur contact nemen, deze zal nagaan welke formule best bij u past.

Online support nodig? klik https://remotedesktop.google.com/support?pli=1
    Of contacteer ons via telefoon op +32 3 680 11 00

Systeemupdates

• 18 december 2017 Nieuwe webmailservers: https://mail.effix.be
    • https
      Enkel mogelijk op nieuw cms
    • block-split split-50:
      Nieuwe css-klasse op inhoudsblock-niveau: split-50, in combinatie met block-split.
    • kortingsbonnen:
      Optioneel kortingsbonnen-systeem geïmplementeerd voor webshops.
    • herberekening prijzen:
      Herberekening prijs producten gebeurt nu automatisch wanneer de hoeveelheid wijzigt.
    • basisfilters:
      Basisfilters (categorie en merk) voor webshop.
    • fotocategorieën:
      Fotocategorieën in webshop: U kan nu kiezen om de shop-categorieën weer te geven met afbeeldingen op de shop-pagina's.
    • E-mails:
      E-mails die binnenkomen via het contactformulier kan u nu rechtstreeks beantwoorden.
    • Social media, delen van bestaande pagina’s met een duidelijke boodschap per pagina.
    • Foto's opladen: deze hoeven niet meer verkleind te worden. Het CMS doet dit voor u.

Wat is GRATIS ?

Haal meer uit uw website

Het is gratis

1. EXTRA OPLEIDING CMS GEBRUIK.
    2. HOE GOOGLE ANALYTICS & WEBMASTER PROGRAMMA LEZEN.
    3. HOE NOG BETER SCOREN MET UW WEBSITE.

Maak een afspraak op ons kantoor waar u kan genieten van onze expertise en advies ter verbetering van uw resultaten in de zoekmachines.

Waarom https belangrijk is voor uw website

DeZign Crew zet standaard uw site op veilig en zal vanaf NU 23/3/2017 opengaan via HTTPS ipv http
    Deze beveiliging zal op termijn uw SEO een voordeel opleveren.
    Zolang deze gratis blijft kunnen wij dit zonder bijkomende kosten aanbieden als extra service !
    Lees meer >>>

Domeinnaam instellingen

Nieuw CMS Systeem
    A-record te wijzigen naar IP: 94.126.50.14
    C-name: server2.dezigncrew.com

Oude CMS
    A-record:

94.126.48.27

C-name: server.dezigncrew.com

Bezoek onze nieuwe website

Ontvang vandaag nog online betalingen.

Ons CMS werkt reeds met volgende betaalsystemen*;
    1. Ingenico (Ogone) - abonnement per maand + kost per transactie + éénmalige activatiekost Ingenico
    2. Mollie - betaal enkel per transactie >>> inschrijven (enkel beschikbaar nieuw CMS)
    3. PayPal - betaal per transactie
    >>> MEER weten over de voorwaarden?
    (*) Mogelijk éénmalige integratiekost in uw website
    +32 3 680 11 00

Laat je bedrijf groeien! >>>Aanmelden voor test-account bij DeZign Crew